Hoe lang moet je zijn voor de achtbaan?

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0
Ga jij binnenkort naar een pretpark, dan wil je natuurlijk niet alleen in de draaimolen. De kans dat er in het pretpark één of meerdere spannende achtbaan namen zijn, die is natuurlijk ontzettend groot. Wel is het belangrijk, dat alvorens jij je hier op verheugt, je eerst kijk hoe lang of je hier nu eigenlijk voor moet zijn. Het kan namelijk zomaar zijn, dat je misschien niet lang genoeg bent, waardoor het hele feestje niet doorgaat. Om je een idee te geven hoe dit werkt, hebben we een aantal belangrijke zaken voor je op een rijtje gezet. Uiteraard kunnen we je helaas nog geen tips geven, aangezien we er niet voor kunnen zorgen dat je langer wordt. Wel kun je natuurlijk een paar schoenen met extra dikke zool aantrekken, maar veel meer dan een paar centimeter zal dit niet schelen.

De Python

De python is één van de spannendste achtbanen van Nederland en als decennia lang te bewonderen in de Efteling. Deze achtbaan gaat niet één, maar twee keer over de kop. Wanneer je een rondje in deze achtbaan wilt, dan moet je 1.30m lang zijn. Ben jij 1.20, dan heb je helaas pech en mag je er niet in. Gelukkig vind je in de Efteling tal van andere achtbanen, dus hoef je niet bang te zijn dat je nergens in mag, maar deze kun je helaas voor die dag nog even uit je hoofd zetten.

Waarom een minimale lengte?

Heb jij een kaartje walibi, dan heb je waarschijnlijk al uitgezocht welke attracties hier allemaal zijn te bewonderen. De kans dat jij je zinnen hebt gezet om één van de vele te gekke achtbanen is natuurlijk vrij groot. Laten we eerlijk zijn, een kaartje walibi koop je natuurlijk niet voor niets. Ondanks het feit dat een kaartje Walibi een aardig prijskaartje heeft, is het wel goed om je te realiseren dat je misschien niet overal in mag. Er is namelijk voor iedere achtbaan een minimaal lengte. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat het veilig is. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je te klein bent. De veiligheid niet kan worden gewaarborgd. Mede hierdoor is het dus zo dat er een minimale lengte vereist is. Ben je niet groot genoeg, dan heb je helaas pech.

Scoor hier jouw kaartje Walibi

Ga jij een dagje naar Walibi, dan heb je natuurlijk wel tickets nodig. Je kunt ervoor kiezen om deze tickets aan de kassa te halen, maar verstandiger is het om even een kijkje te nemen op shopadvies.nl. Hier vind je namelijk niet alleen een enorm overzicht van alle pretparken, maar ook de eventueel lopende acties. Op deze manier weet je dus zeker dat je nooit teveel betaald voor je tickets. Dus ga jij binnenkort een dagje uit, dan is het verstandig even een kijkje te nemen. Het maakt niet uit of je naar een pretpark, dierentuin of andere plek gaat, de kans dat je hier iets leuks vindt, is vrij groot.

Amsterdamtourguide
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare